Ukens album på Norsk på Spotify

Mohrs «Pop» er ukens album på Norsk på Spotify. Dessuten er bandet gjester og gjenstand for «Under lupen» i NRK P1s Norsk på norsk lørdag.

Hvis du hørte Mohr i Nitimen mandag, blir det anledning til flere gjenhør de nærmeste dagene. I dag, tirsdag, lanseres bandets ferske langspiller «Pop» som ukens album på Norsk på Spotify. Vokalist Emil og gitarist Bernhard L. Mohr er dybdeintervjuet om plata, og presenterer også sin liste over 20 norske favorittlåter.
Radiohelgen byr på nok en mulighet til å bli bedre kjent med brødreparet og bandet. Lørdag kl. 15 gjester Mohr den populære P1-programposten Norsk på norsk. Her skal elleve låter sterke «Pop» vurderes av redaksjonen i spalten «Under lupen».
For øvrig var Mohr nylig på besøk hos Tor Andersen i Ordentlig radio. Han grillet gutta om innholdet i og tilblivelsen av flere av de sentrale sporene, deriblant videoaktuelle «Fly». Intervjuet sendes hele tre ganger i dag, kl. 12, 18 og 22.
– Gøy at «Pop» er så pass pop, sier yngstebror Bernhard L. Mohr, som mener Emil og han må dele æren for det med sine dyktige medmusikere (Inge Engelsvold, Gulleiv Wee og Harald Levang) og miksprodusenter (Espen Berg og Simen Eriksrud a.k.a. SeeB).

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *