Mohr flyr inn i 2016

Mohr Fly cover11. januar 2016 er en ny Mohr-singel tilgjengelig i alle digitale kanaler. «Fly» er hentet fra det kommende albumet «Pop».

Hør låta i iTunes, Spotify, Wimp/Tidal.

Låta består i 3 minutter og 29 sekunder energisk-elegant gitarpop, tuftet på Mohr-brødrenes forsett om å lage 80-tallsforankret, britiskinfluert sådan på norsk.

Gitarist Bernhard leverte det suggererende hovedriffet. Vokalist Emil kvitterte med en tekst inspirert av hvordan broren kurerte flyskrekken sin (!) i ung voksen alder. Som vi er vant til fra Oslo-baserte Mohr, fungerer historien på flere nivåer. Utad skildrer den en heseblesende reiseopplevelse. Dypere sett handler den om personlig frihet og selvrealisering.  Jeg-personen «skjønner ikke helt hvor» han er på vei, men vet at han liker retningen og «er så nær» ny erkjennelse.

«Fly» er – i likhet med resten av albumet som slippes til våren – mikset og mastret i Livingroom Studios ved superduoen Espen Berg og Simen Eriksrud (Briskeby, Donkeyboy, Loreen). Bandbesetningen ellers rommer rutinerte Inge Engelsvold (Morten Abel) på keyboards, Gulleiv Wee (The September When) på bass og Harald Levang (Christina Bjordal) på trommer og perkusjon.

Med tidligere bragder som «25», «Sår» og «Engel» har Mohr-gutta satt spor etter seg på nasjonale sendeflater og spillelister. Vi tror «Fly» er låta som kan ta dem til nye høyder.

 

MOHR: «FLY»

Produsert av Mohr

Mikset og mastret av Espen Berg og Simen Eriksrud i Livingroom Studios, Oslo

 

Grafisk design: Horisont

Foto: Fredrik Solstad

 

Tekst og musikk: Emil L. Mohr/Bernhard L. Mohr

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *